WAT GASTEN ZEGGEN

David B.

Belgie - 4 personen

Goed contact vooraf en enthusiasme om mee te denken met ons programma (zelf buiten de geboekte tijden) met bezienswaardigheden buiten de boekjes, goede cafés en restaurants maar ook hulp met boeken van eigen activiteiten.

Jan Willem

Nederland - 4 personen 

Ik ging met mijn ouders (op leeftijd) en zusje naar Porto voor een lang weekend. Na enig zoeken bij Barbara uitgekomen voor een dag met een gids. Na telefonisch contact kwam ze met een fijn voorstel geheel afgestemd op ons gezelschap. Ook tijdens de dag, vanwege de hoogteverschillen en het toch wat zwaar zijn voor mijn ouders, paste ze moeiteloos dingen aan en hebben we een geweldige dag gehad.
Het is een leuk en gezellig mens die je meeneemt op een mooie rondleiding door haar Porto. Daarbij weet ze ook veel te vertellen en krijg je echt wat meer te weten over de stad.
Ik kan niet anders dan haar van harte aanbevelen, 5/5! 

Lynn T

België - 2 personen 

We vertrokken met Barbara vanuit Porto richting de Dourovallei. Onze eerste stop was in de Vinho Verde waar we een winetasting met foodpairing deden. Zo reden we door naar het begin van de mooie vallei waar we een heerlijk hapje aten in een oud treinstation. Om met een goeie moed de Dourovallei in te trekken. We stopten aan een gezellig Portohuis waar we een rondleiding kregen en daarna toch wel een aantal unieke porto's te proeven kregen. Toen reden we door de prachtige vallei door naar onze laatste stop waar we nog een laatste winetasting deden met een prachtige zonsondergang op de voorgrond.
Kortom: Met Barbara beleef je een superdag waar je ongelooflijk veel bijleert. Een superleuke extra zijn de must see/taste adresjes in en rondom Porto dat ze je meegeeft. 

Liz

Nederland - 5 personen

Barbara is erg behulpzaam! Helaas kunnen wij in december geen tour bij haar boeken vanwege haar verlof, maar ze heeft er alles aan gedaan om mij toch te woord te staan en te voorzien van tips. Met haar als contactpersoon/tussenpersoon een leuke fototour geboekt. Ik kijk ernaar uit! Mocht ik nog een keer in porto komen, dan ontmoet ik je graag in levende lijven tijdens een van je tours!

An W

België - 6 personen 

Onze gids nam ons mee door de stad en vertelde ons vlotjes over Porto en het leven daar. Niet veel data over de geschiedenis maar dat kunnen we toch niet onthouden. Wel verhalen die we wel kunnen onthouden. Daarna proeverij van Porto met de nodige uitleg. Perfect. We konden haar ook opbellen voor de reis en tijdens de reis voor uitleg of tips.

Stef Vd

Belgie - 28 personen

Door Barbara hebben we heel veel geleerd over de stad Porto en portwijn. Bedankt hiervoor! De adresjes waren ongelooflijk top! We vonden haar een erg goede en bekwame gids. 

Claudia 

Belgie - 2 personen 

Een super leuke ervaring, goede tips en heerlijke eet adresjes, Barbara het was in één woord top !!!

Johanna P

Belgie - 2 personen 

De gids die Barbara ter beschikking stelt is supergoed . Ik testte heel veel van haar tips van op het lijstje uit en hoe meer ik er testte hoe meer ik uitkeek naar de volgende tip. Ik vond het ook supertof dat zij mij per kerende via whatsapp antwoordde wat in het restaurant de aanrader was. Dank zij Barbara is onze reis naar Porto en de Douro super geworden. Zonder deze tips hadden we een aantal aanraders zeker nooit ontdekt. Bedankt Barbara, je bent een schat! 

Stefan

Nederland - 14 personen 

Barbara heeft ons in zowel de voorbereiding als tijdens ons bezoek bijna 24 uur per dag bijgestaan met goede tips over restaurants zoals Bacco (strandtent) en de must do's in Porto zoals Cockburns Porten en heeft voor ons een (bijna) privé taxichauffer Silvia getipt. Zonder haar tips en begeleiding was de trip met 14 man zeker minder succesvol verlopen.

Wim V

Belgie - 8 personen 

Barbara was een zeer goede gids, ze wist ons te leiden en begeleiden langs alle mooie portohuizen in het mooie Porto ze was echt een warme gids met veel talent! 

Frank R

Nederland - 8 personen 

We zijn met een groepje van 8 personen op stap geweest met onze Portugese, Vlaams sprekende, gids Barbara een dag op stap geweest in Porto. Het was relaxte dag. Barbara weet de leuke plekjes en restaurantjes, geeft leuke tips en is goed gezelschap. 

Kim T

Belgie - 2 personen  

Barbara heeft ons een privérondleiding gegeven in Grahams Port, wat echt een aanrader is. We zijn ook samen met haar gezellig en lekker gaan eten. Ook heel veel nuttige en leuke tips gekregen via haar. Niet twijfelen maar boeken! 

Bjorn H

Nederland - 10 personen 

Super leuke, gezellige en relaxte dag met Barbara gehad. Ze kent de stad echt super goed en ze weet je langs alle leuke en interessante plekken te leiden. Lekkere koffie gedronken, heerlijk lunchen en als afsluiter port proeven bij Graham's
Een aanrader! 

Gerbie

Nederland - 25 personen 

Barbara heeft vanaf het begin meegedacht met de studenten die hun eigen werkweek organiseerden, heeft het ze daardoor eenvoudiger gemaakt. Door haar lokale kennis, goede netwerk en haar talenkennis is ze een aanrader voor welke doelgroep dan ook.
Tijdens de rondleiding bleek ze niet alleen veel en leuke kennis te hebben, ze voelde ook goed aan wat de groep wilde horen. De sfeer was daardoor een stuk beter, wat voor iedereen erg plezierig was. 

Jean Francois Peeters

Belgie - 28 personen 

Barbara kent Porto (en de Portowijnen!) als haar broekzak en dankzij haar geraak je overal binnen. Onze groep heeft een fantastische dag in Porto mogen beleven. Nogmaals dank, Barbara! 

Zoe N

Nederland - 4 personen 

Wat een fijn mens is Barbara! In een relaxte sfeer verzorgt ze een zeer complete dag Porto!
Een aanrader! 

Erik B

Belgie - 4 personen 

Heerlijke dag gehad met Belgisch-Portugese gids Barbara. Als geboren Portugese en opgegroeid in België weet zij erg veel van Porto en kan daar fantastisch over vertellen in het Nederlands. Relaxte dag samen met onze vrienden. Mooie tocht door oude centrum van Porto, heerlijk vis gegeten in restaurant in de haven en privé tour en proeverij bij Port huis Cockburn. Leerzaam, relaxt en persoonlijk: van harte aanbevolen!

Annemieke V

Nederland - 2 personen 

Wat hebben wij een super gezellige tour gehad met Barbara! Helemaal afgestemd op onze wensen en vragen! Heerlijk dagje gehad met z'n drietjes. Barbara heeft ons ook nog tips en route gegeven voor de rest van onze vakantie ( die we nog niet uitgestippeld hadden..) Een echte aanrader! 

Adventure589922

Belgie - 4 personen  

iemand met Portugese roots en opgegroeid in Vlaanderen. .. de perfecte gids om een Vlaming in Porto op weg te zetten. Geen lijstje jaartallen maar echte dingen over echte mensen.
En fantastische tips voor culinaire ontdekkingen. Zelden zo lekker gegeten op een city trip.
Neig merci, Barbara! 

Heleen H

Belgie - 4 personen 

Wij hebben met zijn tweeën een hele gave tour gehad. We wisten niet precies wat wij ons bij de tour voor moesten stellen maar Barbara heeft echt voor ons de juiste tour samengesteld! We hebben de oude binnenstad bekeken, samen geluncht bij een heel goed tentje en een port proeverij gehad en we kregen een dag later nog tips over waar je leuk kon borrelen en lekker kon eten.
We hadden bij Palácio da Bolsa afgesproken toen Barbara ons gevonden had was het net of je met een vriendin had afgesproken heel gemoedelijke en persoonlijk! Ik raad dan ook iedereen die naar Porto gaat om bij haar een tour te doen. 

Jan D

Belgie - 6 personen 

Een Vlaams-Portugese gidse ( of is het andersom?) die je een dag meeneemt door de stad, heerlijke sardienen laat eten en porto proeven, honderduit vertelt en voor én na je tour massaal veel info geeft over restaurants, winkels en noem maar op. ( whatsapp aan te raden). Alleen de tips voor restaurants zijn al top.

Heidi C

Belgie - 2 personen 

Een dag die gestart is in het Douro Museum, wat een echte aanrader is! Porto proeverijen, lekkere lunch, leuke babbels. Cruisen doorheen de Douro vallei met zalige muziek op de achtergrond én bezoekje aan een wijngaard. Als afsluiter een boottocht met een authentieke Rabelo boot. Barbara heeft ervoor gezorgd dat wij een TOPdag beleefd hebben in de Douro vallei! TOPgids! 

Jos F

Belgie - 4 personen 

De ervaring met Barbara was super leuk! Zij stemt je wensen af op maat van watgraag wil zien/weten en kent - naast een "klassieke gids" ook veel leuke weetjes over porto als een echte local. Tevens is haar gemoedelijkheid en haar kennis van lekker eten ( als echte "belg") een troef. Het is echt een "volledig pakket" over porto ( en porto wijn) afgestemd op ons gezin. Een aanrader dus! 

Sharon C

Belgie - 4 personen 

➡️Op zoek naar : een fijne Nederlandstalige gids, die je mee neemt doorheen Porto tot in de kelders van een Portohuis (en dit allemaal privé en niet in een massagroep)
⛔️SEARCH NO MORE⛔️
- Privétour ✅
- Privétour Portohuis ✅
- Zeer toffe madam ✅
- Met veel kennis ✅
- Spreekt daarnaast vloeiend Portugees ✅
- Kan goed vertellen ✅
- en daarenboven kindvriendelijk ✅
Barbara, in de hoop dat je dit leest : we hebben echt genoten van een dag met jou door Porto te gaan. Ook onze kinderen spreken nog elke dag van 'Rabarbara'. Bedankt voor de fijne tijd .
Sharon

Irma Kooistra

Nederland - 4 personen 

Half augustus een ontzettend leuke rondleiding gehad van Barbara in Porto. Een echte aanrader. Barbara weet alles van Porto, over het heden en verleden. Luistert goed naar interesses en speelt hier direct op in. Leuk voor alle leeftijden. Weet alle leuke strand- en eetadresjes en je kunt haar ook later nog om goede tips vragen. Ook de privé rondleiding en portproeverij bij Graham's was een groot succes. Niet langer nadenken, direct mailen!

Piet Vannoppen

Belgie - 6 personen 

We hadden een prachtige op maat uitgewerkte trip doorheen Porto met Barbara. Werkelijk fantastisch gedaan. Onze jongens hebben er ook van genoten! Als je dus naar Porto gaat is er maar 1 adres en dat is Gids in Porto !

Els V. 

Belgie - 21 personen 

TOP excursie " Porto, Minho & Douro "
Buitengewone briljante dynamische gidsen.
THX !!! Ludovic & Barbara voor de 10 onvergetelijke
magnifieke dagen. Prachtig natuurschoon langs authentieke stadjes & dorpjes, toverachtige uitzichten van valeien, wijngaarden, rivieren, leerrijke historisch culturele highlights, wandeltochtjes met piknic in de wonderlijke natuur, pootje baden langs de verfrissende waterval, zalig ontspannende boottochten met zicht op de wijngaarden en portohuizen.
En op tijd en stond "het verzetje" voor de degustaties van heerlijke streekgerechten, porto en wijn. Niet alleen de tochtjes & tripjes waren een unieke ervaring. De buitengewoon geweldige sfeer tijdens de busritten, de fijne babbels, de emotionele momenten, onder de medereizigers en de gidsen maakten van deze prachtreis "een voel je thuis" reis !!! 

Birgit Lootens

Belgie - 6 personen 

Onze tour door Porto was boeiend, leuk en gezellig - Barbara was zeer spontaan en vertelde honderduit over de geschiedenis van Porto en ook over het hedendaagse leven. Barbara voelt goed aan waar de voorkeuren en interesses liggen . We kegen ook veel praktische tips en leuke adresjes om even halt te houden . Een aanrader om te doen bij je bezoek aan Porto

Margot

Belgie - 4 personen 

We hebben een zeer leuke tijd gehad met Barbara in Porto. Ze heeft ons laten genieten van de historische must sees en culinaire hotspots. Als je voor de eerste keer naar Porto gaat of Porto wilt ervaren door de ogen van een local, een adres; deze gids in Porto!

Alex S 

Belgie - 3 personen 

Barbara voelde meteen ons tempo aan, relaxed! Dus op ons gemak door de oude wijken gewandeld, terwijl we leuke weetjes te horen kregen. Met de tram richting de kust waar ze bij een fantastisch restaurant had gereserveerd! Geen haast, alles op het gemak! Vervolgens een privé tour door de kelders van Graham's! Voor ons volwassenen en onze zoon van 5 een top dag en zeker voor herhaling vatbaar! Tot volgend jaar, een dikke high 5 van Storm!

Ingrid Tanghe

Belgie - 8 personen 

Super rondleiding gehad !!

Mathias Meert

Belgie - 2 personen 

Enorm genoten van een topweekend in Porto! Dankzij de leuke en interessante tips van gids Barbara konden we op korte tijd veel leuke plekjes bezoeken! Op al ons vragen en 'grillen' kregen wij het gepaste antwoord! Aanrader! Porto/Barbara, mij zie je zeker nog terug! Bedankt voor deze mooie herinneringen! 

Evert Van Der Poten

Belgie - 3 personen 

Een geweldige aanrader! Porto verkennen op een originele manier en op maat gemaakt, wat wil je nog meer?

Erika Vangrootloon

Belgie - 2 personen 

Heeel tof weekendje Porto gehad met deze fantastische vrouw! Heel lekker gegeten en gedronken dankzij de toptips van de gids. Porto heeft alles voor een weekend vol plezier! Bedankt voor alles Barbara

Estee Stevens

Nederland - 2 personen 

Vlotte, gezellige dame met veel kennis over Porto en de regio!

Dirk Demeulemeester

Belgie - 2 personen 

Sfeervolle verhalen ( Nederlands ) in een bruisende stad met een dynamisch, positieve gids en zeker op tijd een lekkere slok en/of heerlijke hap. Ook dynamische, multitasking gids in het verkeer, met de eigen wagen flitsen in een reuze kolk tot op plaatsen waar weinig toeristen (kunnen) komen. Zeer open en aangenaam persoon !

David B.

Belgie - 4 personen

Goed contact vooraf en enthusiasme om mee te denken met ons programma (zelf buiten de geboekte tijden) met bezienswaardigheden buiten de boekjes, goede cafés en restaurants maar ook hulp met boeken van eigen activiteiten.

Jan Willem

Nederland - 4 personen 

Ik ging met mijn ouders (op leeftijd) en zusje naar Porto voor een lang weekend. Na enig zoeken bij Barbara uitgekomen voor een dag met een gids. Na telefonisch contact kwam ze met een fijn voorstel geheel afgestemd op ons gezelschap. Ook tijdens de dag, vanwege de hoogteverschillen en het toch wat zwaar zijn voor mijn ouders, paste ze moeiteloos dingen aan en hebben we een geweldige dag gehad.
Het is een leuk en gezellig mens die je meeneemt op een mooie rondleiding door haar Porto. Daarbij weet ze ook veel te vertellen en krijg je echt wat meer te weten over de stad.
Ik kan niet anders dan haar van harte aanbevelen, 5/5! 

Lynn T

België - 2 personen 

We vertrokken met Barbara vanuit Porto richting de Dourovallei. Onze eerste stop was in de Vinho Verde waar we een winetasting met foodpairing deden. Zo reden we door naar het begin van de mooie vallei waar we een heerlijk hapje aten in een oud treinstation. Om met een goeie moed de Dourovallei in te trekken. We stopten aan een gezellig Portohuis waar we een rondleiding kregen en daarna toch wel een aantal unieke porto's te proeven kregen. Toen reden we door de prachtige vallei door naar onze laatste stop waar we nog een laatste winetasting deden met een prachtige zonsondergang op de voorgrond.
Kortom: Met Barbara beleef je een superdag waar je ongelooflijk veel bijleert. Een superleuke extra zijn de must see/taste adresjes in en rondom Porto dat ze je meegeeft. 

Liz

Nederland - 5 personen

Barbara is erg behulpzaam! Helaas kunnen wij in december geen tour bij haar boeken vanwege haar verlof, maar ze heeft er alles aan gedaan om mij toch te woord te staan en te voorzien van tips. Met haar als contactpersoon/tussenpersoon een leuke fototour geboekt. Ik kijk ernaar uit! Mocht ik nog een keer in porto komen, dan ontmoet ik je graag in levende lijven tijdens een van je tours!

An W

België - 6 personen 

Onze gids nam ons mee door de stad en vertelde ons vlotjes over Porto en het leven daar. Niet veel data over de geschiedenis maar dat kunnen we toch niet onthouden. Wel verhalen die we wel kunnen onthouden. Daarna proeverij van Porto met de nodige uitleg. Perfect. We konden haar ook opbellen voor de reis en tijdens de reis voor uitleg of tips.

Stef Vd

Belgie - 28 personen

Door Barbara hebben we heel veel geleerd over de stad Porto en portwijn. Bedankt hiervoor! De adresjes waren ongelooflijk top! We vonden haar een erg goede en bekwame gids. 

Claudia 

Belgie - 2 personen 

Een super leuke ervaring, goede tips en heerlijke eet adresjes, Barbara het was in één woord top !!!

Johanna P

Belgie - 2 personen 

De gids die Barbara ter beschikking stelt is supergoed . Ik testte heel veel van haar tips van op het lijstje uit en hoe meer ik er testte hoe meer ik uitkeek naar de volgende tip. Ik vond het ook supertof dat zij mij per kerende via whatsapp antwoordde wat in het restaurant de aanrader was. Dank zij Barbara is onze reis naar Porto en de Douro super geworden. Zonder deze tips hadden we een aantal aanraders zeker nooit ontdekt. Bedankt Barbara, je bent een schat! 

Stefan

Nederland - 14 personen 

Barbara heeft ons in zowel de voorbereiding als tijdens ons bezoek bijna 24 uur per dag bijgestaan met goede tips over restaurants zoals Bacco (strandtent) en de must do's in Porto zoals Cockburns Porten en heeft voor ons een (bijna) privé taxichauffer Silvia getipt. Zonder haar tips en begeleiding was de trip met 14 man zeker minder succesvol verlopen.

Wim V

Belgie - 8 personen 

Barbara was een zeer goede gids, ze wist ons te leiden en begeleiden langs alle mooie portohuizen in het mooie Porto ze was echt een warme gids met veel talent! 

Frank R

Nederland - 8 personen 

We zijn met een groepje van 8 personen op stap geweest met onze Portugese, Vlaams sprekende, gids Barbara een dag op stap geweest in Porto. Het was relaxte dag. Barbara weet de leuke plekjes en restaurantjes, geeft leuke tips en is goed gezelschap. 

Kim T

Belgie - 2 personen  

Barbara heeft ons een privérondleiding gegeven in Grahams Port, wat echt een aanrader is. We zijn ook samen met haar gezellig en lekker gaan eten. Ook heel veel nuttige en leuke tips gekregen via haar. Niet twijfelen maar boeken! 

Bjorn H

Nederland - 10 personen 

Super leuke, gezellige en relaxte dag met Barbara gehad. Ze kent de stad echt super goed en ze weet je langs alle leuke en interessante plekken te leiden. Lekkere koffie gedronken, heerlijk lunchen en als afsluiter port proeven bij Graham's
Een aanrader! 

Gerbie

Nederland - 25 personen 

Barbara heeft vanaf het begin meegedacht met de studenten die hun eigen werkweek organiseerden, heeft het ze daardoor eenvoudiger gemaakt. Door haar lokale kennis, goede netwerk en haar talenkennis is ze een aanrader voor welke doelgroep dan ook.
Tijdens de rondleiding bleek ze niet alleen veel en leuke kennis te hebben, ze voelde ook goed aan wat de groep wilde horen. De sfeer was daardoor een stuk beter, wat voor iedereen erg plezierig was. 

Jean Francois Peeters

Belgie - 28 personen 

Barbara kent Porto (en de Portowijnen!) als haar broekzak en dankzij haar geraak je overal binnen. Onze groep heeft een fantastische dag in Porto mogen beleven. Nogmaals dank, Barbara! 

Zoe N

Nederland - 4 personen 

Wat een fijn mens is Barbara! In een relaxte sfeer verzorgt ze een zeer complete dag Porto!
Een aanrader! 

Erik B

Belgie - 4 personen 

Heerlijke dag gehad met Belgisch-Portugese gids Barbara. Als geboren Portugese en opgegroeid in België weet zij erg veel van Porto en kan daar fantastisch over vertellen in het Nederlands. Relaxte dag samen met onze vrienden. Mooie tocht door oude centrum van Porto, heerlijk vis gegeten in restaurant in de haven en privé tour en proeverij bij Port huis Cockburn. Leerzaam, relaxt en persoonlijk: van harte aanbevolen!

Annemieke V

Nederland - 2 personen 

Wat hebben wij een super gezellige tour gehad met Barbara! Helemaal afgestemd op onze wensen en vragen! Heerlijk dagje gehad met z'n drietjes. Barbara heeft ons ook nog tips en route gegeven voor de rest van onze vakantie ( die we nog niet uitgestippeld hadden..) Een echte aanrader! 

Adventure589922

Belgie - 4 personen  

iemand met Portugese roots en opgegroeid in Vlaanderen. .. de perfecte gids om een Vlaming in Porto op weg te zetten. Geen lijstje jaartallen maar echte dingen over echte mensen.
En fantastische tips voor culinaire ontdekkingen. Zelden zo lekker gegeten op een city trip.
Neig merci, Barbara! 

Heleen H

Belgie - 4 personen 

Wij hebben met zijn tweeën een hele gave tour gehad. We wisten niet precies wat wij ons bij de tour voor moesten stellen maar Barbara heeft echt voor ons de juiste tour samengesteld! We hebben de oude binnenstad bekeken, samen geluncht bij een heel goed tentje en een port proeverij gehad en we kregen een dag later nog tips over waar je leuk kon borrelen en lekker kon eten.
We hadden bij Palácio da Bolsa afgesproken toen Barbara ons gevonden had was het net of je met een vriendin had afgesproken heel gemoedelijke en persoonlijk! Ik raad dan ook iedereen die naar Porto gaat om bij haar een tour te doen. 

Jan D

Belgie - 6 personen 

Een Vlaams-Portugese gidse ( of is het andersom?) die je een dag meeneemt door de stad, heerlijke sardienen laat eten en porto proeven, honderduit vertelt en voor én na je tour massaal veel info geeft over restaurants, winkels en noem maar op. ( whatsapp aan te raden). Alleen de tips voor restaurants zijn al top.

Heidi C

Belgie - 2 personen 

Een dag die gestart is in het Douro Museum, wat een echte aanrader is! Porto proeverijen, lekkere lunch, leuke babbels. Cruisen doorheen de Douro vallei met zalige muziek op de achtergrond én bezoekje aan een wijngaard. Als afsluiter een boottocht met een authentieke Rabelo boot. Barbara heeft ervoor gezorgd dat wij een TOPdag beleefd hebben in de Douro vallei! TOPgids! 

Jos F

Belgie - 4 personen 

De ervaring met Barbara was super leuk! Zij stemt je wensen af op maat van watgraag wil zien/weten en kent - naast een "klassieke gids" ook veel leuke weetjes over porto als een echte local. Tevens is haar gemoedelijkheid en haar kennis van lekker eten ( als echte "belg") een troef. Het is echt een "volledig pakket" over porto ( en porto wijn) afgestemd op ons gezin. Een aanrader dus! 

Sharon C

Belgie - 4 personen 

➡️Op zoek naar : een fijne Nederlandstalige gids, die je mee neemt doorheen Porto tot in de kelders van een Portohuis (en dit allemaal privé en niet in een massagroep)
⛔️SEARCH NO MORE⛔️
- Privétour ✅
- Privétour Portohuis ✅
- Zeer toffe madam ✅
- Met veel kennis ✅
- Spreekt daarnaast vloeiend Portugees ✅
- Kan goed vertellen ✅
- en daarenboven kindvriendelijk ✅
Barbara, in de hoop dat je dit leest : we hebben echt genoten van een dag met jou door Porto te gaan. Ook onze kinderen spreken nog elke dag van 'Rabarbara'. Bedankt voor de fijne tijd .
Sharon

Irma Kooistra

Nederland - 4 personen 

Half augustus een ontzettend leuke rondleiding gehad van Barbara in Porto. Een echte aanrader. Barbara weet alles van Porto, over het heden en verleden. Luistert goed naar interesses en speelt hier direct op in. Leuk voor alle leeftijden. Weet alle leuke strand- en eetadresjes en je kunt haar ook later nog om goede tips vragen. Ook de privé rondleiding en portproeverij bij Graham's was een groot succes. Niet langer nadenken, direct mailen!

Piet Vannoppen

Belgie - 6 personen 

We hadden een prachtige op maat uitgewerkte trip doorheen Porto met Barbara. Werkelijk fantastisch gedaan. Onze jongens hebben er ook van genoten! Als je dus naar Porto gaat is er maar 1 adres en dat is Gids in Porto !

Els V. 

Belgie - 21 personen 

TOP excursie " Porto, Minho & Douro "
Buitengewone briljante dynamische gidsen.
THX !!! Ludovic & Barbara voor de 10 onvergetelijke
magnifieke dagen. Prachtig natuurschoon langs authentieke stadjes & dorpjes, toverachtige uitzichten van valeien, wijngaarden, rivieren, leerrijke historisch culturele highlights, wandeltochtjes met piknic in de wonderlijke natuur, pootje baden langs de verfrissende waterval, zalig ontspannende boottochten met zicht op de wijngaarden en portohuizen.
En op tijd en stond "het verzetje" voor de degustaties van heerlijke streekgerechten, porto en wijn. Niet alleen de tochtjes & tripjes waren een unieke ervaring. De buitengewoon geweldige sfeer tijdens de busritten, de fijne babbels, de emotionele momenten, onder de medereizigers en de gidsen maakten van deze prachtreis "een voel je thuis" reis !!! 

Birgit Lootens

Belgie - 6 personen 

Onze tour door Porto was boeiend, leuk en gezellig - Barbara was zeer spontaan en vertelde honderduit over de geschiedenis van Porto en ook over het hedendaagse leven. Barbara voelt goed aan waar de voorkeuren en interesses liggen . We kegen ook veel praktische tips en leuke adresjes om even halt te houden . Een aanrader om te doen bij je bezoek aan Porto

Margot

Belgie - 4 personen 

We hebben een zeer leuke tijd gehad met Barbara in Porto. Ze heeft ons laten genieten van de historische must sees en culinaire hotspots. Als je voor de eerste keer naar Porto gaat of Porto wilt ervaren door de ogen van een local, een adres; deze gids in Porto!

Alex S 

Belgie - 3 personen 

Barbara voelde meteen ons tempo aan, relaxed! Dus op ons gemak door de oude wijken gewandeld, terwijl we leuke weetjes te horen kregen. Met de tram richting de kust waar ze bij een fantastisch restaurant had gereserveerd! Geen haast, alles op het gemak! Vervolgens een privé tour door de kelders van Graham's! Voor ons volwassenen en onze zoon van 5 een top dag en zeker voor herhaling vatbaar! Tot volgend jaar, een dikke high 5 van Storm!

Ingrid Tanghe

Belgie - 8 personen 

Super rondleiding gehad !!

Mathias Meert

Belgie - 2 personen 

Enorm genoten van een topweekend in Porto! Dankzij de leuke en interessante tips van gids Barbara konden we op korte tijd veel leuke plekjes bezoeken! Op al ons vragen en 'grillen' kregen wij het gepaste antwoord! Aanrader! Porto/Barbara, mij zie je zeker nog terug! Bedankt voor deze mooie herinneringen! 

Evert Van Der Poten

Belgie - 3 personen 

Een geweldige aanrader! Porto verkennen op een originele manier en op maat gemaakt, wat wil je nog meer?

Erika Vangrootloon

Belgie - 2 personen 

Heeel tof weekendje Porto gehad met deze fantastische vrouw! Heel lekker gegeten en gedronken dankzij de toptips van de gids. Porto heeft alles voor een weekend vol plezier! Bedankt voor alles Barbara

Estee Stevens

Nederland - 2 personen 

Vlotte, gezellige dame met veel kennis over Porto en de regio!

Dirk Demeulemeester

Belgie - 2 personen 

Sfeervolle verhalen ( Nederlands ) in een bruisende stad met een dynamisch, positieve gids en zeker op tijd een lekkere slok en/of heerlijke hap. Ook dynamische, multitasking gids in het verkeer, met de eigen wagen flitsen in een reuze kolk tot op plaatsen waar weinig toeristen (kunnen) komen. Zeer open en aangenaam persoon !

©2024 GIDS IN PORTO
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.