WAT GASTEN ZEGGEN

Jan D

Belgie - 6 personen - augustus 2018

Een Vlaams-Portugese gidse ( of is het andersom?) die je een dag meeneemt door de stad, heerlijke sardienen laat eten en porto proeven, honderduit vertelt en voor én na je tour massaal veel info geeft over restaurants, winkels en noem maar op. ( whatsapp aan te raden). Alleen de tips voor restaurants zijn al top.

Heidi C

Belgie - 2 personen - augustus 2018

Een dag die gestart is in het Douro Museum, wat een echte aanrader is! Porto proeverijen, lekkere lunch, leuke babbels. Cruisen doorheen de Douro vallei met zalige muziek op de achtergrond én bezoekje aan een wijngaard. Als afsluiter een boottocht met een authentieke Rabelo boot. Barbara heeft ervoor gezorgd dat wij een TOPdag beleefd hebben in de Douro vallei! TOPgids! 

Jos F

Belgie - 4 personen - augustus 2018

De ervaring met Barbara was super leuk! Zij stemt je wensen af op maat van watgraag wil zien/weten en kent - naast een "klassieke gids" ook veel leuke weetjes over porto als een echte local. Tevens is haar gemoedelijkheid en haar kennis van lekker eten ( als echte "belg") een troef. Het is echt een "volledig pakket" over porto ( en porto wijn) afgestemd op ons gezin. Een aanrader dus! 

Sharon C

Belgie - 4 personen - augustus 2018

➡️Op zoek naar : een fijne Nederlandstalige gids, die je mee neemt doorheen Porto tot in de kelders van een Portohuis (en dit allemaal privé en niet in een massagroep)
⛔️SEARCH NO MORE⛔️
- Privétour ✅
- Privétour Portohuis ✅
- Zeer toffe madam ✅
- Met veel kennis ✅
- Spreekt daarnaast vloeiend Portugees ✅
- Kan goed vertellen ✅
- en daarenboven kindvriendelijk ✅
Barbara, in de hoop dat je dit leest : we hebben echt genoten van een dag met jou door Porto te gaan. Ook onze kinderen spreken nog elke dag van 'Rabarbara'. Bedankt voor de fijne tijd .
Sharon

Irma Kooistra

Nederland - 4 personen - augustus 2018

Half augustus een ontzettend leuke rondleiding gehad van Barbara in Porto. Een echte aanrader. Barbara weet alles van Porto, over het heden en verleden. Luistert goed naar interesses en speelt hier direct op in. Leuk voor alle leeftijden. Weet alle leuke strand- en eetadresjes en je kunt haar ook later nog om goede tips vragen. Ook de privé rondleiding en portproeverij bij Graham's was een groot succes. Niet langer nadenken, direct mailen!

Annemieke V

Nederland - 2 personen - september 2018

Wat hebben wij een super gezellige tour gehad met Barbara! Helemaal afgestemd op onze wensen en vragen! Heerlijk dagje gehad met z'n drietjes. Barbara heeft ons ook nog tips en route gegeven voor de rest van onze vakantie ( die we nog niet uitgestippeld hadden..) Een echte aanrader! 

Heleen H

Belgie - 4 personen - september 2018

Wij hebben met zijn tweeën een hele gave tour gehad. We wisten niet precies wat wij ons bij de tour voor moesten stellen maar Barbara heeft echt voor ons de juiste tour samengesteld! We hebben de oude binnenstad bekeken, samen geluncht bij een heel goed tentje en een port proeverij gehad en we kregen een dag later nog tips over waar je leuk kon borrelen en lekker kon eten.
We hadden bij Palácio da Bolsa afgesproken toen Barbara ons gevonden had was het net of je met een vriendin had afgesproken heel gemoedelijke en persoonlijk! Ik raad dan ook iedereen die naar Porto gaat om bij haar een tour te doen. 

Adventure589922

Belgie - 4 personen - september 2018

iemand met Portugese roots en opgegroeid in Vlaanderen. .. de perfecte gids om een Vlaming in Porto op weg te zetten. Geen lijstje jaartallen maar echte dingen over echte mensen.
En fantastische tips voor culinaire ontdekkingen. Zelden zo lekker gegeten op een city trip.
Neig merci, Barbara! 

Erik B

Belgie - 4 personen - oktober 2018

Heerlijke dag gehad met Belgisch-Portugese gids Barbara. Als geboren Portugese en opgegroeid in België weet zij erg veel van Porto en kan daar fantastisch over vertellen in het Nederlands. Relaxte dag samen met onze vrienden. Mooie tocht door oude centrum van Porto, heerlijk vis gegeten in restaurant in de haven en privé tour en proeverij bij Port huis Cockburn. Leerzaam, relaxt en persoonlijk: van harte aanbevolen!

Jean Francois Peeters

Belgie - 28 personen - september 2018

Barbara kent Porto (en de Portowijnen!) als haar broekzak en dankzij haar geraak je overal binnen. Onze groep heeft een fantastische dag in Porto mogen beleven. Nogmaals dank, Barbara! 

Zoe N

Nederland - 4 personen - oktober 2018

Wat een fijn mens is Barbara! In een relaxte sfeer verzorgt ze een zeer complete dag Porto!
Een aanrader! 

Mathias Meert

Belgie - 2 personen - maart 2018

Enorm genoten van een topweekend in Porto! Dankzij de leuke en interessante tips van gids Barbara konden we op korte tijd veel leuke plekjes bezoeken! Op al ons vragen en 'grillen' kregen wij het gepaste antwoord! Aanrader! Porto/Barbara, mij zie je zeker nog terug! Bedankt voor deze mooie herinneringen! 

Evert Van Der Poten

Belgie - 3 personen - maart 2018

Een geweldige aanrader! Porto verkennen op een originele manier en op maat gemaakt, wat wil je nog meer?

Erika Vangrootloon

Belgie - 2 personen - maart 2018

Heeel tof weekendje Porto gehad met deze fantastische vrouw! Heel lekker gegeten en gedronken dankzij de toptips van de gids. Porto heeft alles voor een weekend vol plezier! Bedankt voor alles Barbara

Dirk Demeulemeester

Belgie - 2 personen - oktober 2017

Sfeervolle verhalen ( Nederlands ) in een bruisende stad met een dynamisch, positieve gids en zeker op tijd een lekkere slok en/of heerlijke hap. Ook dynamische, multitasking gids in het verkeer, met de eigen wagen flitsen in een reuze kolk tot op plaatsen waar weinig toeristen (kunnen) komen. Zeer open en aangenaam persoon !

Ingrid Tanghe

Belgie - 8 personen - mei 2018

Super rondleiding gehad !!

Alex S 

Belgie - 3 personen - juli 2018

Barbara voelde meteen ons tempo aan, relaxed! Dus op ons gemak door de oude wijken gewandeld, terwijl we leuke weetjes te horen kregen. Met de tram richting de kust waar ze bij een fantastisch restaurant had gereserveerd! Geen haast, alles op het gemak! Vervolgens een privé tour door de kelders van Graham's! Voor ons volwassenen en onze zoon van 5 een top dag en zeker voor herhaling vatbaar! Tot volgend jaar, een dikke high 5 van Storm!

Birgit Lootens

Belgie - 6 personen - juli 2018

Onze tour door Porto was boeiend, leuk en gezellig - Barbara was zeer spontaan en vertelde honderduit over de geschiedenis van Porto en ook over het hedendaagse leven. Barbara voelt goed aan waar de voorkeuren en interesses liggen . We kegen ook veel praktische tips en leuke adresjes om even halt te houden . Een aanrader om te doen bij je bezoek aan Porto

Els V. 

Belgie - 21 personen - Juli 2018

TOP excursie " Porto, Minho & Douro "
Buitengewone briljante dynamische gidsen.
THX !!! Ludovic & Barbara voor de 10 onvergetelijke
magnifieke dagen. Prachtig natuurschoon langs authentieke stadjes & dorpjes, toverachtige uitzichten van valeien, wijngaarden, rivieren, leerrijke historisch culturele highlights, wandeltochtjes met piknic in de wonderlijke natuur, pootje baden langs de verfrissende waterval, zalig ontspannende boottochten met zicht op de wijngaarden en portohuizen.
En op tijd en stond "het verzetje" voor de degustaties van heerlijke streekgerechten, porto en wijn. Niet alleen de tochtjes & tripjes waren een unieke ervaring. De buitengewoon geweldige sfeer tijdens de busritten, de fijne babbels, de emotionele momenten, onder de medereizigers en de gidsen maakten van deze prachtreis "een voel je thuis" reis !!! 

Piet Vannoppen

Belgie - 6 personen - augustus 2018

We hadden een prachtige op maat uitgewerkte trip doorheen Porto met Barbara. Werkelijk fantastisch gedaan. Onze jongens hebben er ook van genoten! Als je dus naar Porto gaat is er maar 1 adres en dat is Gids in Porto !

Estee Stevens

Nederland - 2 personen - februari 2018

Vlotte, gezellige dame met veel kennis over Porto en de regio!