WAT GASTEN ZEGGEN

Mathias Meert

Belgie - 2 personen - 8 maart 2018

Enorm genoten van een topweekend in Porto! Dankzij de leuke en interessante tips van gids Barbara konden we op korte tijd veel leuke plekjes bezoeken! Op al ons vragen en 'grillen' kregen wij het gepaste antwoord! Aanrader! Porto/Barbara, mij zie je zeker nog terug! Bedankt voor deze mooie herinneringen! 

Evert Van Der Poten

Belgie - 3 personen - 12 maart 2018

Een geweldige aanrader! Porto verkennen op een originele manier en op maat gemaakt, wat wil je nog meer?

Erika Vangrootloon

Belgie - 2 personen - 7 maart 2018

Heeel tof weekendje Porto gehad met deze fantastische vrouw! Heel lekker gegeten en gedronken dankzij de toptips van de gids. Porto heeft alles voor een weekend vol plezier! Bedankt voor alles Barbara

Dirk Demeulemeester

Belgie - 2 personen - 17 oktober 2017

Sfeervolle verhalen ( Nederlands ) in een bruisende stad met een dynamisch, positieve gids en zeker op tijd een lekkere slok en/of heerlijke hap. Ook dynamische, multitasking gids in het verkeer, met de eigen wagen flitsen in een reuze kolk tot op plaatsen waar weinig toeristen (kunnen) komen. Zeer open en aangenaam persoon !

Ingrid Tanghe

Belgie - 8 personen - 18 mei 2018

Super rondleiding gehad !!

Alex S 

Belgie - 3 personen - 26 juli 2018

Barbara voelde meteen ons tempo aan, relaxed! Dus op ons gemak door de oude wijken gewandeld, terwijl we leuke weetjes te horen kregen. Met de tram richting de kust waar ze bij een fantastisch restaurant had gereserveerd! Geen haast, alles op het gemak! Vervolgens een privé tour door de kelders van Graham's! Voor ons volwassenen en onze zoon van 5 een top dag en zeker voor herhaling vatbaar! Tot volgend jaar, een dikke high 5 van Storm!

Birgit Lootens

Belgie - 6 personen - 31 juli 2018

Onze tour door Porto was boeiend, leuk en gezellig - Barbara was zeer spontaan en vertelde honderduit over de geschiedenis van Porto en ook over het hedendaagse leven. Barbara voelt goed aan waar de voorkeuren en interesses liggen . We kegen ook veel praktische tips en leuke adresjes om even halt te houden . Een aanrader om te doen bij je bezoek aan Porto

Els V. 

Belgie - 21 personen - 26 juli 2018

TOP excursie " Porto, Minho & Douro "
Buitengewone briljante dynamische gidsen.
THX !!! Ludovic & Barbara voor de 10 onvergetelijke
magnifieke dagen. Prachtig natuurschoon langs authentieke stadjes & dorpjes, toverachtige uitzichten van valeien, wijngaarden, rivieren, leerrijke historisch culturele highlights, wandeltochtjes met piknic in de wonderlijke natuur, pootje baden langs de verfrissende waterval, zalig ontspannende boottochten met zicht op de wijngaarden en portohuizen.
En op tijd en stond "het verzetje" voor de degustaties van heerlijke streekgerechten, porto en wijn. Niet alleen de tochtjes & tripjes waren een unieke ervaring. De buitengewoon geweldige sfeer tijdens de busritten, de fijne babbels, de emotionele momenten, onder de medereizigers en de gidsen maakten van deze prachtreis "een voel je thuis" reis !!! 

Piet Vannoppen

Belgie - 6 personen - 07 augustus 2018

We hadden een prachtige op maat uitgewerkte trip doorheen Porto met Barbara. Werkelijk fantastisch gedaan. Onze jongens hebben er ook van genoten! Als je dus naar Porto gaat is er maar 1 adres en dat is Gids in Porto !

Estee Stevens

Nederland - 2 personen - 15 februari 2018

Vlotte, gezellige dame met veel kennis over Porto en de regio!