NEDERLANDERS EN BELGEN IN PORTUGAL

NOORD PORTUGAL

QUINTA DO FARFALHO

Hier verblijf je bij de gezelligste Belgen in het noorden van Portugal! Heidi en Christophe zijn fantastische warme vrolijke gastheren die jullie al heel snel thuis doen voelen in hun paradijsje tussen de rust en de groene oase! Ik ga er zelf graag geregeld langs!

QUINTA DA CUMIEIRA

Bij de Nederlanders Cees en Jolanda kan je een zalige rustige vakantie tegemoet gaan op een geheel rookvrije en nog in werking zijnde wijnboerderij. Een van de eerste Nederlanders in de zone die vandaag de dag al zo goed als echte Portugese zijn! De meest gastvrije warme personen die ik ken in de business!

ECO LODGE CABREIRA

We gaan terug in de tijd..hierbij het gigantische natuurpark in het noorden 'Geres' zijn wandelaars, rustzoekers, natuurliefhebbers helemaal in hun nopjes! Er zijn heel wat opties bij deze lieve mensen! Prachtige mountain lodges, back to basics camping, glamping en eco-cabin. hier kom je weer helemaal terug op adem!

QUINTA DOS MOINHOS

Eerst en vooral kan ik je verzekeren dat er  geen beter zwembad uitzicht is in de streeks zoals bij Erik en Jose! Op hun wijngaard kan je 7 top vakantiehuizen terugvinden. Je geniet hier van privacy en van de Brabantse gemoedelijkheid! 

DOUROPASS 

Voor de porto en wijn liefhebbers zit je bij Jet en Ronald hun ‘Mesão Provesende’ goed want de locatie van deze studio's en het bovenhuis zijn in het hartje van de Douro vallei! Gezelligheid en veel wijntjes proeven.. is er iets leuker in het leven?

QUINTA DAS CASCALHAL

Bij Aitze en Gonne kan je een fantastische vakantie beleven.. niet alleen hebben ze een vakantiehuis, ze hebben ook een TOP GLAMPING! Elke safari-tent heeft zijn prive-zwembad (heerlijk toch)? En Gonne die kookt ook superlekker voor jullie in hun klein restaurantje. Hier kom je om te genieten..

CENTRAAL PORTUGAL

VILLA CAROLINA

Een fantastische luxe villa aan de Silver Coast en op maar 45min. van de luchthaven is Lissabon. Hier kan je met een groepje terecht door zijn drie slaapkamers en drie badkamers! Heerlijke vakantie in luxe en top voor surfliefhebbers! 

CASA TRACA 

Een kleinschalige informele bed and Breakfast in Arganil. 'S Morgens is er een uitgebreid ontbijt van lokale producten en fruit uit eigen tuin. Ook kan je relaxen in hun houtgestookte hottub. Jose kent de streek uitzonderlijk goed dus of je liever relaxt of de streek gaat bezoeken, ze kan je steeds bijstaan!


CASA DAS FLORES

Op 10min. van de Silver Coast kan je deze drie smaakvolle ingerichte appartementen terugvinden van Pieter en Nouschka! In een kleine omgeving kan je nog de rust en het echte portugal terugvinden! Heel veel activiteiten in de buurt.. waterratten zijn hier in  hun nopjes!ZUID PORTUGAL

CASA ELEONORA

Al lang droomde de Belgische Brigit van een pand in Portugal, en wat voor een prachtig pand! In deze prachtige zonnige b&b in Lagos kan je in alle luxe op adem komen! Er zijn ook meditatie en gezondheidsretreats mogelijk.. geen zin in het zwembad? Een rustig strand paradijsje ligt op zo'n 10min. wandelen! Leer terug relaxen bij Brigit! 

VILLA AKOSUA

Voel je lekker thuis bij de belgen Sarah en Tim! Maar dan een fantastische thuis onder de heerlijke zon.. Er zijn 6 kamers beschikbaar met prive badkamer of twee appartementen . Dus hier kan je terrecht met je volledige groep en in alle rust genieten van je vakantie!

IN BEWERKING..

©2024 GIDS IN PORTO
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.